“Ako želite otkriti ljepotu spolnosti i afektivnosti, ovaj kongres je za vas”, poručuju iz IFFD-a – Međunarodne federacije za obiteljski razvoj koja ovaj vikend (4. i 5. lipnja) organizira online kongres s preko 40 predavača iz cijelog svijeta pod nazivom Love Talks: Sexuality and Affectivity (Ljubavni razgovori: Spolnost i afektivnost).

Kako piše na službenoj stranici događaja, kongres je namijenjen kako parovima i bračnim partnerima, tako i roditeljima, djedovima i bakama, odgojiteljima te svima koji su zainteresirani za ovu temu.

Neka od predavanja koja će se održati na kongresu nose naslove: Romantične veze među mladima: saniranje emocionalnih rana, Razotkrivanje ‘seksualne nekompatibilnosti’, Razvijete i integrirajte intimnost u svojem odnosu, Pomozimo našoj djeci održati se u zbunjujućim vremenima, Između Netflixa, Instagrama i TikToka-a: Kako voditi razgovore o spolnosti s tinejdžerima

Sva predavanja održat će stručnjaci iz pojedinih područja poput psihologije, medija, međuljudskih odnosa, bioetike itd.

Cijena sudjelovanja na kongresu je 10$, a ako želite da vam sva predavanja s kongresa budu dostupna u razdoblju od 6 mjeseci možete odabrati i tu opciju koju ćete platiti 25$. Za sudjelovanje se možete prijaviti ovdje. Napomena: Potrebno je poznavanje engleskog ili španjolskog jezika.