Ovo trebate pogledati: „Zora živih katolika“ – film koji će vas ostaviti bez daha

Odvojite sedam minuta i pogledajte film „Zora živih katolika“, nećete požaliti.

Zora

Ekipa iz Hrvatskog nadzemlja, skupine mladih koja je inicirala i animira susrete mladih katolika u Splitu, opet je napravila odličan filmski uradak. Malo tehnike, ali puno kreativnosti i ljubavi daju zbilja fascinantan rezultat.

Filmskom trailer parodijom na šaljiv, ali istovremeno vrlo dubok način, progovaraju o medijima, njihovom utjecaju na vrijednosti koje živimo, odnosu medija i vjere itd. Nije bez razloga poznati kolumnist i profesor medijske kulture Ivica Šola na nedavnoj tribini u Splitu pohvalio ovaj film kao odličan uradak koji pokazuje da se uz malo novca mogu uraditi velike stvari.

Odvojite sedam minuta i pogledajte film „Zora živih katolika“, nećete požaliti.

Ako ste mladi i živite u Splitu ili okolici, pridružite se i vi njihovim susretima svake treće srijede u mjesecu u velikoj dvorani splitskog sjemeništa (Klasična Nadbiskupijska gimnazija), u 20:30 h. Čekaju vas atraktivni gosti i aktualne teme bliske mladima, prikazane na zanimljiv način uz glazbeni, dramski i filmski sadržaj, nakon kojega slijedi zajedničko druženje. I prošli put (kao i svaki put) dvorana je bila tijesna za preko 600 mladih. Hrvatsko nadzemlje je definitivno IN!

K.S. Bitno.netBitno.net očekuje korisne, poticajne, pozitivne, objektivne i informativne komentare koji upotpunjuju članak/vijest ispod koje su objavljeni. Komentari koji sadržavaju mržnju, psovanje, nasilno ponašanje, nepoštivanje sugovornika i autora članka, osobe spomenute u članku ili vijesti itd., bit će obrisani. Bitno.net ne odgovara za sadržaj komentara pošto se isti objavljuju u realnom vremenu. Podsjećamo vas da po novim izmjenama kaznenog zakona od 01.01.2013. (glava XV.) zbog vaših komentara možete kazneno odgovarati. Komentari ispod članaka ne predstavljaju nužno stajališta uredništva portala Bitno.net.

Prikaži komentare