Prosinac u klubu InRi započinje “druženjem uz kavicu” s Karolinom Vidović Krišto, u četvrtak 3. prosinca s početkom u 19 sati. Poznata novinarka tom prigodom govorit će o nekoliko gorućih tema kao što su spolni odgoj, podjele u društvu i lustracija.

U petak 4. prosinca, održat će se mjesečni susret za žene s temom: Upoznaj se! (u pokretu). Susret u obliku plesne radionice započinje u 19 sati a završava u 21 sat. Važno je napomenuti da fizička sprema, težina, izgled, spretnost, godine ili plesno iskustvo ovdje nisu bitni. Prijave za sudjelovanje primaju se putem e-maila vjerujteusvjetlo@gmail.com ili mobitelom 091/557 2683.

U subotu 5. prosinca s početkom u 21 sat održat će se događaj pod nazivom “Otvoreni mikrofon”. Pozivaju se svi koji žele podijeliti svoje talente s ostalim gostima da se prijave za nastup.

Od 11. do 13. prosinca klub InRi rezerviran je za razna događanja udruge “Zdenac”. U petak 11. prosinca otvara se izložba pod nazivom “Milosrđem do promjene i radosti” na kojoj će posjetitelji moći razgledati mnoge zanimljive slike i predmete koje su misionari donijeli sa svojih misijskih putovanja. Novac od kupnje izloženih djela ide za potrebe udruge Zdenac, neprofitne organizacije civilnog društva, koja svoj rad temelji na kršćanskim vrednotama s ciljem da pomogne najpotrebitijima u Hrvatskoj i zemljama Trećeg svijeta. Volonteri udruge vodit će program koji će biti obogaćen svjedočanstvima s njihovih misijskih putovanja.

Izložba se zatvara u nedjelju 13. prosinca, kada se pozivaju svi sugrađani da im se pridruže na jutarnjoj kavi od 9 do 14 sati.

U subotu 12. prosinca od 21 sat u klubu InRi bit će jako raspjevano i radosno uz karaoke i kolače koje će pripremiti organizatori koncerta “Svi zajedno” koji se održava istoga dana u 19 sati u Pastoralnom centru “Riječ i Život”.

U srijedu 16. prosinca u 18 sati posjetitelje očekuje predavanje na temu “Teologija tijela – freedom to love”. Predavanje je to koje će se odvijati u kontinuitetu kroz pet tjedana svake srijede u 18 sati (23.12 / 30.12. / 6.1. / 13.1.). Voditeljica ovih zanimljivih predavanja i radionica je gošća iz Sydneyja, gđica Angela Martinović. Susretima će prisustvovati i mnogi drugi zanimljivi gosti.

Ulaz na sva događanja je slobodan. Za sve dodatne informacije posjetite Facebook stranicu kluba InRi.

Bitno.net