Bojanka „Dječja Biblija 1“ za iPhone

Riječ je o poučnoj aplikaciji za djecu koja ih upoznaje s prorocima, kraljevima i najznačajnijim ličnostima iz Starog zavjeta.

Bojanka

Izišla je bojanka “Dječja Biblija 1“ za iPhone. Riječ je o poučnoj aplikaciji za djecu koja ih upoznaje s prorocima, kraljevima i najznačajnijim ličnostima iz Starog zavjeta. Ova bojanka će kroz biblijske priče koje su pisane na hrvatskom jeziku i rukom crtane ilustracije pružiti djeci zabavu.

Na ovu aplikaciju slijedi bojanka “Dječja Biblija 2” koja govori o životu Isusa, a već je u pripremi.

Naslovi priča “Dječje Biblije 1”:
Rajski vrt; Noina lađa; Abraham ; Josip i braća; Josip egipatski namjesnik; Rođenje Mojsijevo; Mojsije pred Faraonom; Mojsije razdvaja more; Mojsije 10 zapovijedi; Samson; Pastir David; David i Golijat; David kralj; Salomon: Mudri kralj; Prorok Ilija; Prorok Danijel; Prorok Jona.

Tekst je autorsko djelo RoosterBee interactive studia. Bojanku djeca mogu ispunjavati neobičnim bojicama, kistom, kanticom i sprejom za bojanje.

Dio aplikacije je i besplatan, a bojanka „Dječja Biblija 1“ dostupna je ovdje.

Laudato.hrBitno.net očekuje korisne, poticajne, pozitivne, objektivne i informativne komentare koji upotpunjuju članak/vijest ispod koje su objavljeni. Komentari koji sadržavaju mržnju, psovanje, nasilno ponašanje, nepoštivanje sugovornika i autora članka, osobe spomenute u članku ili vijesti itd., bit će obrisani. Bitno.net ne odgovara za sadržaj komentara pošto se isti objavljuju u realnom vremenu. Podsjećamo vas da po novim izmjenama kaznenog zakona od 01.01.2013. (glava XV.) zbog vaših komentara možete kazneno odgovarati. Komentari ispod članaka ne predstavljaju nužno stajališta uredništva portala Bitno.net.

Prikaži komentare