Brak za novo vrijeme

“Brak za novo vrijeme” naslov je knjige Antonija Vazqueza u izdanju Verbuma koja je predstavljena 13. prosinca na konferenciji za novinare u Splitu. O knjizi su govorili direktor nakladne kuće Verbum Miro Radalj i glavni urednik mr. Petar Balta.

Brak za novo vrijeme knjiga je koja suvremenom čovjeku, muškarcu i ženi, govori da može biti sretan u bračnom i obiteljskom životu, usprkos različitim svakodnevnim poteškoćama. Knjiga koja isijava pozitivnom energijom šalje jasnu poruku kako brak može biti uzbudljiva avantura privlačna kako supružnicima, tako i njihovoj djeci. Neovisno o trenutnoj situaciji, knjiga tumači kako je moguće početi iznova i kako nikada nije kasno za nove početke.

Potraga za srećom i dalje je trajna želja svakog muškarca i žene. Upravo je ljubav oduvijek nepresušni izvor sreće, a brak je povlašteno mjesto gdje ljubav možemo pronaći i iskusiti. Za supružnike je glavna zadaća otkriti neizmjerne mogućnosti za sreću koje u sebi sadržavaju bračni odnosi i naučiti kako savladati poteškoće i prepreke koje se mogu pojaviti. Na stranicama te knjige čitatelji će sigurno prepoznati neke situacije u kojima su se nalazili ili se nalaze, te konkretne prijedloge i ideje kako bolje osmisliti svoj brak i učiniti ga istinskim izvorom radosti, istaknuto je na predstavljanju. Knjiga je namijenjena kako supružnicima tako i svima koji rade na području bračnog savjetovanja, jer je nastala iz bogatoga profesionalnog iskustva autora.

Knjiga “Brak za novo vrijeme” drugo je izdanje u Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje, pokrenutoj u suradnji s istoimenom udrugom. Knjgu možete prelistati i više o njoj saznati na linku ovdje.

Antonio Vazquez je predsjednik “Fomento de Centro de Ensenanza” – španjolske institucije za obrazovanje koju su osnovali roditelji. Njegova usmjerenost na obitelj ostvaruje se i radom u ustanovi “Orientacion Familiar”, preko tečajeva, konferencija i kongresa. Taj je rad uskladio s poslovima tehničkoga savjetovanja u europskim i američkim odgojno-obrazovnim ustanovama, gdje je također vodio razne specijalizirane tečajeve te izlagao na konferencijama. Stalni je suradnik stručnih časopisa. Specijalizirao se u području bračnih odnosa, te već više od 25 godina savjetima pomaže bračnim parovima. Oženjen je i otac petero djece.

IKA